RADY, TIPY, NÁVODY PRO ÚSPĚCH V PODNIKÁNÍ

FUNGUJE TO

…a dostatečnou rezervou pro katastrofické scénáře, podporující a spolupracující rodina, velký pozemek na krásném místě v rodném městě, nízkoenergetická vilka navržena šikovným architektem přesně dle našich představ, dostatek času pro sebe, přátele, sport a zájmy.

Není mojí ambicí někoho přesvědčovat, pokud prostě vidí věci jinak, je z jiného těsta, jinak vnitřně nastaven svými soft skills a hard skills. To je v pořádku.

Rád bych ale pomohl těm, kteří jsou se mnou na stejné vlně, řeší to, co jsem já řešil před několika lety, tyto stránky s nimi nějak rezonují a cítí, že by to mohla být příležitost něco pro sebe udělat. Udělat si život jednodušší, bohatší, jistější a naplněnější.

Ze všeho, co jsem do sebe nasákl, jsem připravil jednoduchý návod, rady a tipy, které fungují v podmínkách regionálních firem. Nejužitečnější postupy, techniky a nástroje, aby vše dobře fungovalo ve smyslu úsilí efekt. Je to takové podnikatelské Krav Maga. Integrace toho nejužitečnějšího bez zbytečných kudrlinek a košatých teorií. Užitný sumář celého mého dosavadního poznání aplikovaný do současného života firem.Mne před rizikem obrnilo přes 30 let poznávání a 20 let praxe, kdy jsem teorii rovnou aplikoval a pozoroval výsledky buď v našich firmách nebo u ostatních podnikatelů. Učil jsem se od dobrých i od špatných. Měl tu čest pracovat s těmi doslova nejlepšími lidmi na světě, leadery úspěšných firem, se kterými jsem dodnes v kontaktu. Přečetl jsem stovky odborných knih, publikací a absolvoval specializované tréninky za desítky tisíc dolarů. Vše většinou při práci a s okamžitou implementací postupů do praxe. Za to jsem byl také vždy hodnocen. Za výsledky. Za to, že dodám včas to, co jsem slíbil a v podobě, která je lepší než očekávaná… řečeno korporátním jazykem.Vy si nyní můžete dopřát daleko pohodlnější cestu k úspěchu v podnikání. Opatřenou směrovkami, výstrahami, ale hlavně mapou, kudy a jak jít. Levně, efektivně a bez rizika.